fbpx

@ Editia 2: Seminar de mindfulness

mindfulness_poster_UK

„Meditatia consta din a genera trei feluri de energie: prezenta continua, concentrare si intelegerea profunda.” – Tich Nhat Hanh

Mindfulness este o aventura a descoperirii naturii mintii si inimii si a felului in care ai putea trai mai in prezent, mai deschis, mai autentic. Mindfulness cuprinde o combinatie de tehnici de respiratie si meditatie care antreneaza mintea sa fie focusata, sa ai o vedere si o atitudine clare asupra momentului prezent.

Practica Mindfulness poate contribui la imbunatatirea somnului, ajuta la diminuarea anxietatii, stresului si depresiei, la diminuarea problemelor digestive, reduce tensiunea arteriala, reduce durerile cronice.

Seminarul cuprinde:

  • Introducere despre tenhica mindfulness
  • tehnici de meditatie
  • meditatie practica

Data: Sambata, 10 septembrie 2016.

Ora: 17:00 (durata: aproximativ 2 ore)

Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, zona Piata Romana).

Cost: donatie libera.

Pentru inscriere trimiteti un email la adresa fericireinterioara@yahoo.com.

Seminarul este sustinut de Ioana, de la Fericire Interioara.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Agenda Bio pe Facebook

 

Despre Ioana:

“Ma numesc Ioana si sunt la sfarsitul etapei de pregatire in psihoterapia adleriana si la inceputul unui drum frumos in mindfulness. Am descoperit tehnicile mindfulness dintr-o nevoie de a face ordine in viata. Le-am utilizat cu succes in consilierea si suportul pe care il ofer persoanelor care apartin categoriilor sociale vulnerabile, cu care lucrez. Pentru mine, mindfulness a devenit un stil de viata si doresc sa impartasesc cu cat mai multe personane care au nevoie sa-si puna ordine in viata, la fel cum a fost si pentru mine.”