fbpx

@ Editia 2: Seminar de alimentatie pentru gravide si regim postnatal

nirvana yoga poster

Acesta este un seminar dedicat viitoarelor mamici si mamicilor care vor sa inteleaga procesele spirituale din spatele unei sarcini.

Ce se intampla in corpul tridimensional al unei viitoare mamici, cand putem vorbi despre sufletul copilului, cand e necesar sa mancam mai mult, ce alimente includem si pe carele omitem, tipologii de alimente etc?

Prezentarea va contine o parte teoretica despre transformarile spirituale ale mamei si ale bebelusului si apoi se va concentra pe alimentatia din timpul sarcinii.

Vom vorbi despre alimentele permise si cele care trebuie evitate, impreuna cu cateva retete ayurvedice prescrise de Guru Pathni- Mathaji, nevasta lui Guruji, specialiasta in medicina ayurvedica.

Este un seminar accesibil, informativ, care traseaza niste linii generale despre alimentatia viitoarei mamici si cu recomandari postnatale pentru dezvolatrea holistica a bebelusului. In plus, mamicile vor primi informatii si despre surse de ingrediente bio, naturale si accesibile.

Data: Sambata, 10 septembrie 2016.

Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, zona Piata Romana).

Ora: 17:00 (prezentarea va dura 1 ora, iar apoi va urma o sesiune de 15 minute de intrebari si raspunsuri)

Costul seminarului este de 30RON/persoana si se achita la inceputul seminarului, direct trainerului.

Seminarul va fi sustinut de Veronica (Leya Swamini) de la Nirvana Yoga.

Mail inscrieri: yogi@nirvanayoga.ro (puteti veni si direct la seminar, dar ar fi foarte util pentru noi sa stim cat mai exact cate persoane vor participa pentru a amenaja sala)

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Agenda Bio pe Facebook