fbpx

@ Editia 2: Clasa de YOGA FUN FAMILY

family-yoga Clasa de YOGA FUN FAMILY- alaturi de Denis Dochioiu

Indiferent ca suntem parinti sau copii, avem nevoie de timp pentru a respira, pentru a ne juca, pentru a ne conecta si timp pentru A FI, pur si simplu, IMPREUNA, mentinand relatii sanatoase.

This is what YOGA FUN FAMILY is all about.
Despre a petrece timp impreuna intr-un mod constructiv, despre imbratisari, despre a invata impreuna prin jocuri si metode special concepute si despre a ne uita unul in ochii celuilalt.
YOGA FUN FAMILY ofera toate uneltele necesare pentru reconectare si pentru a fi prezent 100% unul cu celalalt. Facand yoga impreuna, reusim sa eliberam tensiunile acumulate si vom gasi noi cai de comunicare, de a ne juca si a ne distra impreuna.

Data: Sambata, 10 septembrie 2016.

Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, zona Piata Romana) in SALA LECTURA.

Ora: 10:00 (durata: aproximativ 1 ora).

Conferinta este sustinuta de Denis Dochioiu.

Pentru participare este necesar sa iti iei salteluta, sa vii impreuna cu piticul, imbracati in haine lejere, care sa va permita sa va miscati in voie.
Inscrieri la email: office@lifeyoga.ro
Cost: donatie libera.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Agenda Bio pe Facebook

denis dochioiu-Logo transparent  Life Yoga Center este un proiect de suflet ce a luat nastere in urma calatoriilor spirituale din India ale Denisei Dochioiu, in care a trait intr-un ashram, s-a certificat ca yoga teacher 500 ore in cadrul Yoga Alliance US si care au transformat-o complet, facand-o sa aprecieze simplitatea, sa traiasca cu bucurie si recunostinta, dorind sa ii ajute si pe ceilalti sa descopere aspectele frumoase al vietii, prin intermediul yoga.

denis dochioiu2 Denis preda atat la Life Yoga, cat si in alte locuri, fiind implicata in multe proiecte ce au ca scop dezvoltarea personala, creativitatea, relaxarea si descoperirea sinelui prin meditatie, Pranayama,Hatha Yoga, Kriya Yoga, dar si activitati distractive pentru familie si copii, Yoga Fun Family.