fbpx

@ Editia 2: Clasa de Hatha Yoga Himalayan Tradition

Clasa de Hatha Yoga Himalayan Tradition– alaturi de Denis Dochioiu

Yoga este o modalitate de a te descoperi, de a-ti gasi echilibrul si linistea interioara, avand multiple beneficii, atat in plan fizic, cat si emotional.
Vino sa experimentezi invatamintele stravechi pe care le-am adus cu mine din India: Pranayama, Asane, Meditatie.

Data: Sambata, 10 septembrie 2016.

Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, zona Piata Romana) in SALA LECTURA.

Ora: 18:00 (durata: aproximativ 1 ora si jumatate).

Conferinta este sustinuta de Denis Dochioiu.

Pentru participare este necesar sa iti iei salteluta si sa te imbraci in haine lejere, care sa iti permita sa te misti in voie.
Inscrieri la email: office@lifeyoga.ro
Cost: donatie libera.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Agenda Bio pe Facebook

denis dochioiu-Logo transparent  Life Yoga Center este un proiect de suflet ce a luat nastere in urma calatoriilor spirituale din India ale Denisei Dochioiu, in care a trait intr-un ashram, s-a certificat ca yoga teacher 500 ore in cadrul Yoga Alliance US si care au transformat-o complet, facand-o sa aprecieze simplitatea, sa traiasca cu bucurie si recunostinta, dorind sa ii ajute si pe ceilalti sa descopere aspectele frumoase al vietii, prin intermediul yoga.

denis dochioiu2 Denis preda atat la Life Yoga, cat si in alte locuri, fiind implicata in multe proiecte ce au ca scop dezvoltarea personala, creativitatea, relaxarea si descoperirea sinelui prin meditatie, Pranayama,Hatha Yoga, Kriya Yoga, dar si activitati distractive pentru familie si copii, Yoga Fun Family.