fbpx

@ Editia 2: Seminar GRATUIT – Modalitati de Echilibrare cu Cristale si Uleiuri Esentiale

monica dascalu

Modalitati de echilibrare cu cristale si uleiuri esentiale- workshop sustinut de Monica Dascalu 

Cu totii avem nevoie de echilibru in viata noastra, fie ca este el in plan fizic, emotional, mental sau spiritual. Cu totii ne dorim sa avem relatii bune cu corpul nostru (sa nu ne mai imbolnavim), cu colegii de munca si/sau cu prietenii (sa interactionam eficient), cu iubitul/iubita, sotul/sotia sau cu copiii nostri (sa comunicam pe intelesul lor), dar mai ales o relatie buna cu noi insine (sa ne intelegem, sa ne apreciem, sa ne iubim si sa ne acceptam asa cum suntem).

Te invit la un workshop in care afli cum poti sa obtii starea de echilibru pe toate planurile (fizic, emotional, mental si spiritual) cu ajutorul cristalelor si al uleiurilor esentiale.

Event pe Facebook

Ce afli daca participi la Worksop-ul de Echilibrare cu Cristale si Uleiuri Esentiale?

La acest workshop vei dobandi cunostinte de baza depre cum sa te echilibrezi (sa indepartezi blocajele energetice care nu-ti permite sa ai acces la abundenta universala) cu ajutorul cristalelor si al uleiurilor esentiale. Inveti despre:

CRISTALE
  • Ce sunt cristalele si cum deosebim un cristal adevarat de o sticla colorata?
  • Care sunt beneficiile terapiei cu cristale?
  • Cum se curata si cum se folosec cristalele?
  • Cum se fac masuratori cu ajutorul cristalelor (tehnica pendulului)?
  • Care sunt cristalele pe care le folosim pentru indepartarea blocajelor si pentru echilibrare pe fiecare centru energetic in parte?
ULEIURI ESENTIALE
  • Ce sunt uleiurile esentiale si care sunt proprietatile lor de baza ?
  • Cum deosebim un ulei esential de calitate de unul contrafacut?
  • Cum se pastreaza un ulei esential pentru a rezista in timp?
  • Energetica uleiurilor esentiale;
  • Care sunt uleiuri esentiale pe care le folosim pentru indepartarea blocajelor si pentru echilibrare pe fiecare centru energetic in parte?

Cine sustine Worksop-ul de Echilibrare cu Cristale si Uleiuri Esentiale?

Acest workshop de echilibrare cu cristale si uleiuri esentiale este prezentat de Monica Dascalu, Specialist in Frumusete si Sanatate prin Terapii Complementare.

Informatiile sunt prezentate intr-un mod simplu, logic, pe intelesul tau, cu multa energie pozitiva. Dupa acest workshop o sa pleci motivat dar şi„echipat” cu “unelte” cu care sa te echilibrezi singur si sa iti imbunatatesti starea de bine pe toate planurile.

Participarea este GRATUITA dar locurile sunt LIMITATE. In plus, ESTE ULTIMA DATA cand acest Seminar va fi GRATUIT. Urmatoarele vor avea un cost mic, astfel incat sa poata veni oricine, dar nu vor mai fi gratuite.

Data: Sambata,  10 septembrie 2016.

Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, zona Piata Romana) in SALA SPECTACOL.

Ora: 14:00 (durata aproximativ 2 ore).

Informatii suplimentare si INSCRIERE GRATUITA

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Agenda Bio pe Facebook