fbpx

@ Editia 2: Conferinta GRATUITA “Initiere in Reiki”

scoala iubirii3

Conferinta “Initiere in Reiki”, sustinuta de Scoala Iubirii

Reiki reprezinta o tehnica japoneza de vindecare cu mainile aplicate pe corp, foarte sigura, placuta, neagresiva si care utilizeaza energia pentru a trata dureri fizice fara sa apeleze la apasare, manipulare sau masaj. Este un sistem folosit pentru redarea echilibrului, pentru refacerea si armonizarea tuturor dimensiunilor fiintei: trup, minte, emotii si spirit. Asta inseamna ca si daca ajungi sa primesti sau sa practici Reiki cautand o vindecare la nivel fizic sau emotional, vei ajunge sa constientizezi apoi beneficii la mai multe nivele, in moduri total neasteptate.

Reiki nu discrimineaza, ci pur si simplu curge prin noi si ne ajuta sa ne vindecam exact in modalitatea care este cea mai buna pentru noi in acel moment. Nici macar nu trebuie sa crezi cu incrancenare in Reiki, pur si simplu vei ajunge sa crezi in momentul in care vei simti binele pe care ti-l faci.

Initierea dureaza o ora si consta intr-o scurta descriere a tehnicii, initierea propriu zisa, autotratament si tratamentul altora. Dupa initiere veti putea sa va faceti autotratamentul zilnic si puteti oferi si altora Reiki.

Data: Sambata, 10 septembrie 2016.

Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, zona Piata Romana) in SALA SPECTACOL.

Ora: 12:00 (durata aproximativ 2 ore).

Conferinta este sustinuta de Bogdan si Andreea, de la Scoala Iubirii.

Participarea este GRATUITA dar locurile sunt LIMITATE.

Inscriere gratuita

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Agenda Bio pe Facebook

 

Despre Scoala Iubirii:  “a luat nastere din dragostea manifestata intre doua suflete pereche: Bogdan si Andreea. Prin acest proiect ne-am propus sa luminam calea spirituala pentru toti cei care vor sa înceapa calatoria pe acest drum. Ne dorim sa va invatamm diferite modalitati prin care sa patrundeti in voi si astfel sa accesati oceanul infinit al nemarginirii, iubirii, linistii, luminii si pe Dumnezeu.

Tehnicile pe care le folosim provin din varii culturi si filosofii incepand de la crestinism, taoism, yoga, samanism, sufism pana la cele tibetane si hinduse. Fiecare fiinta are o matrice distincta a mintii care pentru a fi blocata si a permite sufletului sa se trezeasca, reactioneaza diferit la stimuli. De aceea si oferim diferite tehnici, pentru ca fiecare sa o aleaga pe cea cu care rezoneaza si sa o practice apoi zilnic.

La Scoala Iubirii realizam in fiecare zi cursuri de yoga tibetana si hindusa de la 7.30-8.15, online si gratuit pe site-ul nostru. De asemenea, organizam periodic tabere spirituale. Alaturi de latura spirituala, Scoala Iubirii a integrat si o componenta de sanatate prin www.bioscoalaiubirii.ro, magazinul online cu produse bio din plante.