fbpx

@ Editia I: Ateliere si activitati permanente

In zona de targ de pe terasa acoperita veti gasi pe centru cateva ateliere pentru copii, pentru dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii a copiilor, dar si ateliere pentru adulti.

Aceste activitati vor fi permanente pe durata evenimentului Agenda Bio, deci pe 14 si 15 mai 2016, intre orele 10:00 si 20:00, la Casa Universitarilor Bucuresti.

  1. Atelier Sabbiarelli: lume plina de culoare, divertisment si voie buna.

sabbMasti si rame foto pe care copiii le vor putea decora cu particule stralucitoare de marmura. Copiii vor alege modelul preferat de plansa si vor primi indrumare pe tot parcursul atelierului. Costul decorarii unei planse este 10 lei.

Parintilor si bunicilor le-am pregatit o oaza de relax, cu planse in catifea, cu tematici nenumarate, ce pot fi colorate cu carioci lavabile sau chiar realizate cu granule de marmura fina.

2. Atelier de pictura pe apa, sub indrumarea Asociatiei Artia.

artia Daca nu ati incercat pana acum tehnica picturii pe apa trebuie sa o testati! Este ceva complet diferit decat va asteptati, iar la final “pictura” va fi imprimata pe un obiect din lemn pe care vi-l alegeti ( brose, rame, figurine etc.). Pretul variaza in functie de obiectul ales si porneste de la 10 lei.

3. Decoreaza carnetele!

artia2 Iti poti alege un model de carnetel si il poti personaliza dupa bunul plac cu elementele care iti vor fi puse la dispozitie.

4. Creativitate inspirata de simtul olfactiv

adela2

Descopera-ti abilitatile artistice prin intermediul metodelor creative prezentate de Adela, de la ArtrainA. Lasa-te ghidat/a de culoare, de aromele uleiurilor esentiale si de muzica potrivita firii tale intr-o experienta relaxanta.

Vei primi toate instructiunile necesare la inceputul atelierului.

5. Atelier de gradinarit intr-un ghiveci.

vegart3Atelier “O poveste intr-un ghiveci”: alaturi de voi urmarim sa descoperim universul divers al plantelor si al naturii si sa ii familiarizam pe copii si pe cei dornici cu lumea botanicii si a biodiversitatii naturii.

Atelierul este sustinut de catre echipa  Vegart care va va indruma si  povesti despre plantele care urmeaza sa le plantati si va va ajuta sa creati povestea din jurul lor, atat cu accesorii cat si cu materiale reciclate (hartie, carton, plastic, etc).
Pretul atelierului difera in functie de materialele si accesoriile folosite, si va fi comunicat de la inceputul atelierului in functie de alegerile facute.
6. Sedinte de masaj facial Rejuvance.
masaj Mai multe detalii despre masajul Rejuvance gasiti aici.