fbpx

@ Editia I: Teorie si practica alaturi de Nirvana YOGA

Nirvana Yoga este un sistem complet fondat de Guru Madhavacharyan si se bazeaza pe cei peste 40 de ani de experienta in domeniul yoga, ca practicant si apoi ca profesor.

Terapiile din sistem cuprind sedintele de yoga, terapie pentru spate, meditatie, vindecare cu energie- kalkareiki, kriyas, terapia prin ras si dans yoghin.
Este un sistem bazat pe stimulare si relaxare, combina tehnici care sustin dezvoltarea holistica a practicantului. O minte calma, linistita, rationala este rezultatul practicii in Sistemul Nirvana.
Cand avem o minte calma atunci actiunile, vorbele si gandurile noastre sunt aliniate, relatiile, jobul si relaxarea incep sa se echilibreze si viata devine armonioasa.
nirvana yoga2

Echipa Nirvana Yoga va fi prezenta la Agenda Bio in ziua de sambata, 14 mai 2016, cu un stand in zona de corturi si cu o serie de 4 seminarii, cu terorie si practica, pe teme diferite. De la standul lor veti primi ghidaj catre GRADINA 2, locul unde se vor tine atelierele.

Program Nirvana Yoga:

  • 11:00-12:00 Mantre si Meditatie Amasana
  • 13:00-14:00 Seminar despre alimentatia yoghina
  • 15:00- 16:00 ABC Yoga- Diferentele dintre intelect si constiinta
  • 17:00-18:30 Sedinta de yoga

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti, in cadrul evenimentului Agenda Bio, in aer liber, in zona GRADINA 2.

Event pe Facebook

Cat? Plata pentru cursuri este pe baza de donatii.

Cum? Ca sa-ti rezervi un loc la seminar trimite un email la adresa yogi@nirvanayoga.ro. Poti participa si fara inscriere in prealabil, dar doar in limita locurilor disponibile.