fbpx

@ Editia I: Rejuvance-terapie pentru sanatate, frumusete, armonie!

Conferinta: Rejuvance-terapie pentru sanatate, frumusete, armonie!

Ce este Rejuvance ?

Tehnica Rejuvance este o metoda manuala, complet naturala de tratament facial (prezenta in acest moment in doar citeva saloane de lux din Romania si practicata in 4 tari europene: Olanda, Marea Britanie, Grecia, Romania), ce se bazeaza pe principiile fiziologice ale corpului si astfel incurajaza structurile fetei sa-si recapete vitalitatea. Nu se folosesc seruri, creme sau electricitate. Este o “atingere” delicata, dar eficienta, care reintinereste si improspateaza fata, conferind simultan si o relaxare totala a corpului, o senzatie intensa de euforie, asociata cu starea de bine.

Este o tehnica holistica, pentru ca se adreseaza corpului, mintii si sufletului. Rejuvance influenteaza simultan toate aceste trei nivele, ca orice alta metoda complementara sau alternativa de tratament.

Rezultate: Efectele tehnicii Rejuvance la nivel fizic pot fi comparate cu cele ale unei operatii de lifting facial, dar fara riscurile si efectele secundare implicate intr-o astfel de procedura.
Din punct de vedere estetic vor apare intotdeauna imbunatatiri, al caror nivel depinde de varsta clientului, de starea sa de sanatate, calitatea pielii, adancimea ridurilor si constitutia sa personala.

Alte beneficii ale masajului Rejuvance:

– Relaxarea intregului corp
– Stare de bine si multumire
– Pofta de viata
– Disparitia durerilor de cap sau umeri
– Reechilibrarea sistemului nervos
– Inlaturarea asimetriilior faciale
– Disparitia incordarii maxilarului
– Imbunatatirea respiratiei
– Cresterea optimismului

Daca doriti si mai multe detalii despre acest masaj intrati pe siteul Rejuvance Romania.

In cadrul conferintei veti afla mai multe informatii despre tehnica de masaj facial Rejuvance si veti asista la demonstatii.

Cand? Sambata, 14 mai 2016, de la orele 12:30 la 13:30.

SI

Duminica, 15 mai 2016, de la orele 14:00 la 15:00.

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti, in cadrul evenimentului Agenda Bio, in SALA 2.

Event pe Facebook

Cat? Participarea la conferinta este gratuita.

Cum? Ca sa-ti rezervi un loc la conferinta trimite un email la adresa cristian.ciocanaru@gmail.com. Poti participa si fara inscriere in prealabil, dar doar in limita locurilor disponibile.

Cine? Conferinta este sustinuta de George Cristian Ciocanaru, de la Rejuvance Romania.