fbpx

@ Editia I: Haine din bumbac organic pentru copii: Prezentare

De ce este mai sanatos bumbacul organic pentru pielea copiilor nostri?–  Prezentare sustinuta de   Andreea Radu- fondator magazin online de hainute din bumbac organic  Minoki

Acesta prezentare se adreseaza tuturor parintilor care vor sa fie informati despre cele mai sanatoase fibre pentru hainutele copiilor lor.  Veti afla si ce insemna haine din bumbac organic certificate GOTS si FAIR TRADE.

Hainele facute din bumbac organic nu contin chimicale sau pesticide si nu determina aparitia reactiilor alergice la copii mai ales pentru ca acestia au o piele sensibila. Hainele din bumbac organic sunt mai moi decat cele din bumbac obisnuit iar acest lucru se vede imediat!

minoki2 minoki3

▪ Stiati ca….

▪ Pentru a obtine 1kg de bumbac NON-organic este nevoie de 75 g pesticide si 2 kg de ingrasaminte chimice?  Hainele din bumbac obisnuit mai pastreaza reziduuri ale acestor produse chiar si dupa mai multe spalari.

▪ Agricultura organica nu polueaza apa si nici solul, ba dimpotriva determina o crestere a calitatii acestuia?

Prin achizitionarea de haine din bumbac organic ajutati aceasta piata sa creasca si incurajati si sustineti un  mod mai curat si mai sigur de productie al hainelor!

Cand?

Sambata, 14 mai 2016, de la 10:30 la 11:00; 11:30-12:00; 12:30-13:00. Prezentarea se repeta identic, voi puteti sa alegeti sa participati la oricare interval doriti.

SI

Duminica, 15 mai 2016, de la 10:00 la 10:30 (prezentarea se repeta exact ca in ziua precedenta).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti, in cadrul evenimentului Agenda Bio, in SALA 1.

Event pe Facebook

Cat? Fara taxa de participare.

Cum? Inscrierile se fac la adresa de email comenzi@minoki.ro, in care sa specificati in care interval orar veti participa si cate persoane. Pentru mai multe informatii puteti suna la numarul 0722.668.481 (Andreea Radu). Puteti lua parte la prezentare si fara o inscriere in prealabil, doar in limita locurilor disponibile.