fbpx

@Editia I: Dance of life- workshop

Dance of life – workshop dezvoltare personala si spirituala, sustinut de Andra Tanasescu

Un atelier cu si despre energia vietii, despre energia creatoare si cea a iubirii. Un spatiu sacru, un univers in miscare si o sansa de autocunoastere. Acest atelier imbina dansul cu terapia si meditatia in miscare, oferind posibilitatea de a accesa noi stari, de a creste constiinta si de a ne cunoaste la un nivel mai profund. Scopul este de a ne concentra spre interior si de a permite raspunsurilor sa iasa la suprafata, ne vom putea oferi sansa de a ne gasi propriile raspunsuri pentru diverse situatii din viata noastra. De asemenea, vom creaza un spatiu sigur de curatare si vindecare, o sansa de a privi si simti lucrurile intr-un alt mod.

Cui se adreseaza acest tip de atelier?

Oricarei persoane, fie ca este sau nu dansator/dansatoare. Cum un dansator are nevoie sa fie in contact cu propriul corp, sa il cunoasca, sa fie constient de senzatiile si emotiile pe care le simte, la fel oricine altcineva are nevoie de aceasta conexiune si simtire constienta a propriilor senzatii din corp. Corpul este ca o oglinda a tuturor trairilor noastre interioare. Daca un dansator reflecta si arata publicului larg prin dansul sau aceste trairi, la fel oricine poate face exact acelasi lucru, ba chiar se poate vindeca fiind constient si prezent. Astfel, va invit la acest atelier sa ne cunoastem, pe noi asa cum suntem cu adevarat. Dansatorii au ocazia de a crea o conexiune mai puternica cu propriul lor corp pentru a isi imbunatati perfomantele. Cei care nu sunt dansatori profesionisti, au ocazia la acest atelier sa exploreze granitele corpului lor, sa devina constienti de el si de lucrurile pe care acesta le transmite. Va astept sa veniti cu zambetul pe buze, deschisi si curiosi cu privire la ce veti putea afla in cadrul acestui atelier.

Cand?

Sambata, 14 mai 2016, de la 12:30 la 13:30

SI

Duminica, 15 mai 2016, de la 12:30 la 13:30 (workshop-ul se repeta exact ca in ziua precedenta).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti, in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala “Spectacol”.

Event pe Facebook

 

Cat? Taxa de participare este de 20 lei de persoana si se achita la inceputul workshopului.

Cum? Pentru a va inscrie trimiteti un email Andrei, la adresa maria.andra1228@yahoo.com. Specificati in care zi doriti sa veniti. Puteti lua parte la workshop si fara o inscriere in prealabil doar in limita locurilor disponibile. Pentru intrebari puteti sa o apelati pe Andra la numarul  0728.075.221.

Ce ne spune Andra despre ea:

tanasescu dana“Fiind pasionata inca de mica de dans si de ceea ce exprima acesta, am inceput sa studiez mai multe stiluri, am lucrat mult si in continuare invat. Dintotdeauna m-a fascinat ideea interpretarii muzicale, de a transmite vizual ceea ce „spune” muzica, de a transmite emotiile dansului celui care priveste. Apoi am descoperit latura psihologica a dansului si a miscarii si am inceput sa experimentez, sa combin cele doua discipline. Am observat cum dansul aduce schimbari bune in vietile oamenilor atat pe plan fizic cat si emotional si mental.  Apoi, familiarizandu-ma cu latura energetica, spirituala, am integrat diverse concepte din aceasta lume in atelierele mele.

Ca dansatoare, traiesc prin dans si experimentez prin miscare, gasind in dans un mod de viata, un mod de exprimare si de a fi. Ca si studii, am studiat psihologia, avand formarea in psihoterapie pe cuplu si familie, sunt Master N.L.P si de cativa ani, am inceput sa studiez si sa lucrez cu latura spirituala, observand o importanta semnificativa in integrarea acesteia in abordarile terapeutice si in viata in general.”