fbpx

@ Editia I: Conferinta “Initiere in Reiki”

Conferinta “Initiere in Reiki”, sustinuta de Scoala Iubirii

Reiki reprezinta o tehnica japoneza de vindecare cu mainile aplicate pe corp, foarte sigura, placuta, neagresiva si care utilizeaza energia pentru a trata dureri fizice fara sa apeleze la apasare, manipulare sau masaj. Este un sistem folosit pentru redarea echilibrului, pentru refacerea si armonizarea tuturor dimensiunilor fiintei: trup, minte, emotii si spirit. Asta inseamna ca si daca ajungi sa primesti sau sa practici Reiki cautand o vindecare la nivel fizic sau emotional, vei ajunge sa constientizezi apoi beneficii la mai multe nivele, in moduri total neasteptate.

Reiki nu discrimineaza, ci pur si simplu curge prin noi si ne ajuta sa ne vindecam exact in modalitatea care este cea mai buna pentru noi in acel moment. Nici macar nu trebuie sa crezi cu incrancenare in Reiki, pur si simplu vei ajunge sa crezi in momentul in care vei simti binele pe care ti-l faci.

inițiere în reiki (1)

Cand? Duminica, 15 mai 2016, de la orele 16:00 la 17:00.

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti, in cadrul evenimentului Agenda Bio, in SALA 2.

Event pe Facebook

Cat? Participare gratuita.

Cum? Ca sa-ti rezervi un loc la conferinta completeaza formularul de aici. Poti participa si fara inscriere in prealabil, dar doar in limita locurilor disponibile.

Cine? Conferinta este sustinuta de Bogdan si Andreea, de la Scoala Iubirii.

Scoala Iubirii2 Scoala Iubirii3

scoala iubirii- logo

Despre Scoala Iubirii:  “a luat nastere din dragostea manifestata intre doua suflete pereche: Bogdan si Andreea. Prin acest proiect ne-am propus sa luminam calea spirituala pentru toti cei care vor sa înceapa calatoria pe acest drum. Ne dorim sa va invatamm diferite modalitati prin care sa patrundeti in voi si astfel sa accesati oceanul infinit al nemarginirii, iubirii, linistii, luminii si pe Dumnezeu.

Tehnicile pe care le folosim provin din varii culturi si filosofii incepand de la crestinism, taoism, yoga, samanism, sufism pana la cele tibetane si hinduse. Fiecare fiinta are o matrice distincta a mintii care pentru a fi blocata si a permite sufletului sa se trezeasca, reactioneaza diferit la stimuli. De aceea si oferim diferite tehnici, pentru ca fiecare sa o aleaga pe cea cu care rezoneaza si sa o practice apoi zilnic.

La Scoala Iubirii realizam in fiecare zi cursuri de yoga tibetana si hindusa de la 7.30-8.15, online si gratuit pe site-ul nostru. De asemenea, organizam periodic tabere spirituale. Alaturi de latura spirituala, Scoala Iubirii a integrat si o componenta de sanatate prin www.bioscoalaiubirii.ro, magazinul online cu produse bio din plante.