fbpx

@Editia I: COMUNICARE PRIN DANS: workshop


Comunicare prin Dans – workshop de dezvoltare personala sustinut de Andra Tanasescu

V-ati aflat vreodata in situatia in care sa explicati un lucru cuiva si pur si simplu sa nu va inteleaga? V-ati intrebat ce anume va face diferiti? V-ati gandit cum puteti sa va imbunatatiti abilitatile de comunicare? Atunci acest workshop este ceea ce vi se potriveste.

Andra Tanasescu: “Poate ati auzit expresia “viata e ca un dans”. Ei bine, din acest motiv am decis sa adopt o alta abordare, studiind cum putem comunica mai bine privind totul dintr-un alt punct de vedere, cel al dansatorului. In cadrul acestui workshop vom experimenta prin tehnici de miscare si dans, exercitii individuale si de echipa, un alt tip de comunicare. Veti avea ocazia de a invata cum puteti fi mai eficienti in comunicare, in discutii si negocieri, cum va puteti raporta la ceilalti, cum sa fim pe aceeasi lungime de unde cu cei cu care vorbim.”

Cui se adreseaza acest tip de atelier?

Oricarei persoane, fie ca este sau nu dansator/dansatoare. Asa cum un dansator poate invata sa isi imbunatateasca relatia cu partenerul/a de dans crescandu-si si dezvoltandu-si relatia dintre ei, la fel poate oricine altcineva, folosind aceleasi principii, sa invete cum se poate pune in pielea celorlalti. Acest atelier ofera posibilitatea de a vedea cum ne putem imbunatati relatiile si comunicarea, indiferent de tipul de legatura pe care il avem. Principiile pot fi aplicate atat de dansatori, in scopul imbunatatirii stilului de lucru si al bunei intelegeri cu partenerii de dans, cat si de oricine altcineva care isi doreste sa se dezvolte, sa isi largeasca propriile cunostinte si abilitati de comunicare. Asadar, ne intalnim cu mic cu mare, dansatori sau nu, sa experimentam si sa invatam impreuna.”

Cand?

Sambata, 14 mai 2016, de la 11:00 la 12:00

SI

Duminica, 15 mai 2016, de la 11:00 la 12:00 (workshop-ul se repeta exact ca in ziua precedenta).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti, in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala “Spectacol”.

Event pe Facebook

 

Cat? Taxa de participare este de 20 lei de persoana si se achita la inceputul workshopului.

Cum? Pentru a va inscrie trimiteti un email Andrei, la adresa maria.andra1228@yahoo.com. Specificati in care zi doriti sa veniti. Puteti lua parte la workshop si fara o inscriere in prealabil doar in limita locurilor disponibile. Pentru intrebari puteti sa o apelati pe Andra la numarul  0728.075.221.

Ce ne spune Andra despre ea:

tanasescu dana“Fiind pasionata inca de mica de dans si de ceea ce exprima acesta, am inceput sa studiez mai multe stiluri, am lucrat mult si in continuare invat. Dintotdeauna m-a fascinat ideea interpretarii muzicale, de a transmite vizual ceea ce „spune” muzica, de a transmite emotiile dansului celui care priveste. Apoi am descoperit latura psihologica a dansului si a miscarii si am inceput sa experimentez, sa combin cele doua discipline. Am observat cum dansul aduce schimbari bune in vietile oamenilor atat pe plan fizic cat si emotional si mental.  Apoi, familiarizandu-ma cu latura energetica, spirituala, am integrat diverse concepte din aceasta lume in atelierele mele.

Ca dansatoare, traiesc prin dans si experimentez prin miscare, gasind in dans un mod de viata, un mod de exprimare si de a fi. Ca si studii, am studiat psihologia, avand formarea in psihoterapie pe cuplu si familie, sunt Master N.L.P si de cativa ani, am inceput sa studiez si sa lucrez cu latura spirituala, observand o importanta semnificativa in integrarea acesteia in abordarile terapeutice si in viata in general.”