fbpx

@Editia I: Atelier “Mandala”

Atelier “Mandala”: Meditatie, Vindecare emotionala si Coaching- sustinut de Maria Constantinescu

In acest workshop experimentezi metode de psihologie aplicata, NLP, terapie prin desen, meditatie si tehnici de bioenergie. Daca esti deja initiat in anumite tehnici de dezvoltare personala sau spirituala, aici ai ocazia sa aprofundezi si sa iti completezi experientele in taramul creativ al sufletului. De asemenea, poti participa si daca este prima data cand iei contact cu asa ceva, fiind tehnici practice prin care fiecare constientizeaza si ia exact ce ii trebuie.

Beneficiile workshop-ului:

– iti accesezi linistea, sinele,

– inveti tehnici simple de bioenergie,

– inveti sa comunici cu inima, sa asculti,

– regasesti metode de relaxare, de auto-cunoastere si vindecare emotionala,

– descoperi cum aduci din potential in experienta prin constientizare si actiune.

Acest atelier este compus din doua parti, dar nu exista obligatia de a participa la ambele. Puteti alege doar atelierul care va atrage mai mult.

Partea I:  Redescopera-ti sunetul inimii!

Sunetul are o culoare. Ne vom juca cu vizualizarea, cu mecanismele inconstientului pentru a reveni in armonie. Pornim de la micile blocaje existente si calatorim impreuna in spatiul nemarginit al inimii.

Cand? Sambata, 14 mai 2016, de la 14:00 la 18:00.

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti, in cadrul evenimentului Agenda Bio, in SALA 2.

Event pe Facebook

Program atelier:

– introducere / prezentare: semnificatia psihologica si spirituala a Mandalei;

– meditatie;

– exercitii pe perechi, tehnici de bioenergie;

– tehnica de coaching;

– vizualizare creativa;

– exprimare prin desenul Mandalei.

Partea a II-a:  Un prim pas in actiunea autentica! 

Continuam cu tehnicile de coaching si meditatie pentru a descoperi impreuna care este dinamica interioara a unei actiuni venite din inspiratie. Vizualizare si motivatie, spre actiune concreta.

Cand? Duminica, 15 mai 2016, de la 14:00 la 18:00.

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti, in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala “Spectacol”.

Cat? Pentru cei care vor lua parte la acest atelier in cadrul evenimentului Agenda Bio am pregatit un cadou: o reducere de 30% din pretul normal de atelier. Astfel, entuziasmatii de dezvoltare personala care vor veni la Agenda Bio vor achita pentru un curs doar 55 lei (in loc de 80 lei), iar daca vor dori sa participe la ambele cursuri vor fi bucurati cu inca o reducere: 90 lei (in loc de 130 lei) pentru cele doua cursuri, de sambata si de duminica (plata se face integral sambata, la inceputul cursului).

Inscrie-te la adresa de email: maria@inspirationcoach.ro ; Contact detalii: 0762 713 534. Atelierul este sustinut de Maria Constantinescu – Coach NLP.

mandala
Mai multe despre Maria Constantinescu:

Maria are studii in sociologie, psihologie sociala, pictura si tehnici de vindecare emotionala. In ultimii ani a lucrat cu numeroase tehnici de armonizare a mintii, corpului si spiritului, de la studiul si practica yoga, arte martiale, psihologie, meditatie, tehnici de curatare energetica, pana la invatatura non-duala, coaching si programare neuro-lingvistica (NLP).

Formari, certificate si alte experiente:

NLP Practitioner si NLP Master Practitioner, acreditat de International Association for Neurolinguistic Programming si International Association of NLP Training Institutes, Formare de peste 330 ore live training in NLP, cu Daniel Bichis (Competent Consulting) format de Richard Bandler, co-fondator NLP; Consilier pentru Dezvoltare Personala, acreditat A.N.C, Formare de 150 ore, cu Mugur Badarau; Coach acreditat de International Coach Federation (ICF) prin scoala Coaching Essence; Participare la “Initiere in Buddha Compasiunii” cu Dalai Lama, Budapesta, septembrie 2010; Participare la cursurile de yoga in cadrul Grupului National de Studiu si Practica Yoga (Organizatie membra a Uniunii Europene de Yoga), cu Yogaacharya Mario Sorin Vasilescu, 2010 – prezent; Participare la intalniri, workshop-uri si retreat-uri cu Rune Heivang si Arne Bjellebo, in Romania; Participare la Retreat cu Gangaji si Eli, (discipoli ai lui Papaji – discipol al lui Ramana Maharshi), Amsterdam, iulie 2014.