fbpx

@EDIȚIA 10 – ATELIER: Detoxifierea organismului: realitate sau strategie de marketing?

Atelierul Detoxifierea organismului: realitate sau strategie de marketing? este inclus în biletul Agenda Bio

Structură atelier:
Partea teoretică:
– ce reprezintă detoxifierea organismului;
– există sau nu toxine?;
– ce sunt probioticele și cum ajută ele la detoxifierea organismului;
– strategii de detox ușor de aplicat acasă
Parte practică – exemplificare rețete:
– cum îți pregătești acasă un probiotic natural;
– smoothie detoxifiant

*Anca va oferi 2 premii în valoare de 290 lei fiecare: Accesul gratuit la programul video online “Revoluție alimentară: 7 zile de detox cu hrană solidă și lichidă”.

Condiții:
Premiul 1. – Pentru a participa la concursul pentru unul dintre premii trebuie să dați Like paginii Anca Alungulesei și share public la evenimentul Agenda Bio #10 – echilibru în natură.
Premiul 2. – Tombolă la sfârșitul atelierului.
Când? Sâmbătă, 23 iunie 2018, de la ora 17:00 (durata: 1 oră și jumătate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), în cadrul evenimentului Agenda Bio, în sala 3.

Cât? Participarea la acest atelier este inclusă în biletul de intrare la întreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul se desfășoară în cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viață sănătos și fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet în valoare de 8 lei/persoană/zi. Biletul se poate achita doar numerar, la intrare și permite accesul în zonă de târg, cu degustări și testări de produse, în zona de restaurant vegetarian și la toate activitățile din clădire (seminarii de dezvoltare personală și nutriție, sesiuni de yoga). Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Deoarece locurile sunt limitate, trebuie să te înscrii în avans, completând formularul de aici:

Formular de înscriere

 

Cine susține atelierul?

 

 

 Anca Alungulesei este antreprenor și mama a doi copii, pasionată de un stil de viață sănătos. Este expert în nutriție și trainer online și offline în alimentație raw vegan. Este fondatoarea RawCoco, prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania și Scoala Raw Vegan, prima de profil din țară.  Este autoarea cărții  “Sănătate la pahar. Ghid de introducere a sucurilor naturale în alimentația zilnică. Pas cu pas”, prima carte despre sucurile naturale din România, carte câștigătoare a premiului “Best in the world” la Gourmand Awards 2017, categoria Vegan.

 

 

 

 

@Ediția 10: Program seminarii și activități incluse în biletul Agenda Bio Agenda Bio #10 Activități pentru copii Branduri participante la Agenda Bio #10