@Editia 6 – Atelier de gatit: “De la Alina cu Dragoste”

Atelier inclus in biletul Agenda Bio

Alina Alexandrov (Barbu) iti va povesti despre viata si bucatarie vegana si vei putea participa la un atelier de gatit  in care vei invata sa pregatesti:

  • Un delicios quiche raw cu branzica de caju, ciuperci si marar
  • Cozonac raw vegan cu nuci si stafide, cel mai rapid si gustos cozonac din lume

La sfarsitul intalnirii vei fi invatat retete de baza pe care vei putea crea preparate noi, vei invata tehnici de lucru noi si vei fi uimit/a de cat de gustoase pot fi preparatele raw gourmet. Atelierul promite bucurie pentru papilele gustative!

Totodata, in cadrul atelierului Alina va lansa si cartea sa, “De la Alina cu Dragoste”, care  isi propune sa te duca intr-o calatorie in lumea bucatariei raw vegane gourmet, care iti ofera o alternativa sanatoasa si gustoasa de a te hrani. Vei descoperi o lume plina de savoare si arome. Cartea iti ofera ocazia sa experimentezi zeci de retete originale, usor de realizat, care te vor convinge ca bucataria vegana este un domeniu vast cu posibilitati nelimitate de combinare a condimentelor si alimentelor. Retetele pe care le gasesti in carte le poti folosi si ca baza pentru a crea noi preparate, cu noi gusturi adaptate preferintelor tale.

Cand? Duminica, 17 septembrie 2017, de la 15:00 (durata o ora).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Lectura.

Cat? Participarea la acest atelier este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine atelierul?

Alina Alexandrov (Barbu) este raw food chef certificat de peste 3 ani. Este fondatoarea primului restaurant raw vegan din Constanta si creatoarea conceptului Pofta de Verde. Organizeaza cursuri de gatitit raw vegan pentru pasionati, sustine traininguri si creaza meniuri vegane pentru restaurantele care vor sa abordeze acest domeniu culinar. A participat la concursuri nationale si internationale de gastronomie unde a obtinut medalii de aur si argint.

Este bucatar certificat in Romania, a absolvit 3 scoli de bucatar (Bucatar, Bucatar sef, Bucatar Vegetarian) si scoala de Raw Chef de la Body Mind Institute Canada. Pe langa acestea este licentiata in Ecologie si Protectia Mediului (domeniul biologie) si absolvent de masterat in domeniul “managementul impactelor de mediu”.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii